Metallica îşi amână turneul sud-american şi va transmite show-uri online pe YouTube şi Facebook

  • Metallica îşi amână turneul sud-american
  • Acesta a fost reprogramat pentru luna decembrie
  • Formaţia va transmite show-uri online pe YouTube şi Facebook
64 afișări
Imaginea articolului Metallica îşi amână turneul sud-american şi va transmite show-uri online pe YouTube şi Facebook

Metallica îşi amână turneul sud-american şi va transmite show-uri online pe YouTube şi Facebook

Trupa Metallica a anunţat că turneul său sud-american programat în luna aprilie va fi amânat pentru luna decembrie. De asemenea, o serie de concerte programate în luna mai au fost anulate, potrivit loudersound.com.

Pe de altă parte, trupa heavy metal americană a anunţat că lansează o serie de concerte săptămânale online, sub genericul Metallica Mondays. Primul show difuzat pe conturile de YouTube şi Facebook ale formaţiei este cel susţinut la Castelul Slane din Irlanda în iunie 2019.

Membrii trupei Metallica au anunţat că se vor autoizola şi distanţa social: „Ne vom retrage pentru o perioadă trimiţându-vă dragostea noastră în aceste vremuri încercate (...) Pentru moment, petreceţi timpul cu cei care contează pentru voi, copii, animale de companie, părinţi, cei cu care împărţiţi spaţiul. Creaţi-vă playlist-uri, vizionaţi filme, jucaţi jocuri de societate şi, cel mai important, aveţi grijă".

Metallica a concertat cel mai recent în România anul trecut, în august, în cadrul turneului WorldWired.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici