Mihaela Rădulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV

Mihaela Rădulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzată din 20 mai, în fiecare duminică, la Realitatea TV, o televiziune deţinută de fostul soţ al vedetei, Elan Schwartzenberg.

822 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV

Mihaela Rădulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Mihaela Rădulescu îşi prezintă alegerile la Realitatea TV în fiecare duminică, de la ora 14.05, începând cu 20 mai, timp de şase săptămâni, anunţă un comunicat de presă emis de Realitatea TV.

"Alegerile Mihaelei" este un proiect care va prezenta publicului oameni care spun poveşti frumoase despre România, de la specialişti la artişti, de la politicieni respectaţi la oameni simpli remarcabili.

Despre emisiunea "Alegerile Mihaelei", vedeta TV declară: "După şase zile de muncă, griji şi probleme, avem nevoie de o zi de odihnă, în care să deschidem televizorul fără teama că trebuie să acoperim ochii sau să astupăm urechile copiilor. Avem artişti cu adevărat importanţi pe plan internaţional sau care stau lipiţi în fruntea topurilor româneşti, mai avem încă politicieni de bun simţ şi oameni care merită cunoscuţi, avem copii grozavi care nu mai au la ce se uita pe un canal românesc, avem legende pe care trebuie să le ţinem vii".

Iniţial, în februarie, reprezentanţii Realitatea TV anunţau că Mihaela Rădulescu va prezenta emisiunea "Duminica în familie", un magazin de weekend de trei ore, care urma să fie difuzat de la sfârşitul lui martie, dar proiectul a fost amânat.

Revenirea Mihaelei Rădulescu în mod constant pe micile ecrane nu va presupune revenirea permanentă în ţară a vedetei de televiziune, care s-a mutat în anul 2009 la Monaco, împreună cu fiul ei. Astfel, aceasta va face naveta Monaco-Bucureşti doar două zile pe săptămână.

Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfârşitul lunii mai 2009, renunţând la emisiunea "Duminica în familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat la momentul respectiv de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan. Ulterior, Mihaela Rădulescu s-a mutat, împreună cu fiul său, la Monaco.

Viaţa Mihaelei Rădulescu a fost în atenţia presei în mai multe rânduri în anul 2009, după divorţul său de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

După ce şi-a anunţat retragerea din televiziune, Mihaela Rădulescu a revenit sporadic pe micul ecran, la Antena 1, unde a prezentat ediţii speciale, difuzate în general în timpul sărbătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici