Mihai Şora va fi înmormântat marţi. Sicriul va fi depus la Biserica Albă

Mihai Şora va fi înmormântat marţi, la ora 13.00. Sicriul cu trupul acestuia va fi depus luni seara la Biserica Albă.

807 afișări
Imaginea articolului Mihai Şora va fi înmormântat marţi. Sicriul va fi depus la Biserica Albă

„Iubitule, nu ştiu unde eşti, în ce colţ din Bucureşti, într-o cameră rece; nu mă lasă să te văd, nici să te îmbrac, să-ţi arăt lucruşoarele pe care le vei lua cu tine… Te vor aduce mâine seară, la ora 21, în Biserica Albă – „Biserica inimii mele“, cum obişnuieşti să spui, şi te vor aşeza acolo. Iar Biserica inimii tale va rămâne deschisă peste noapte, pentru ca oamenii care te preţuiesc şi vor să-ţi fie aproape să poată veni lângă tine. A doua zi, marţi, la ora 13, va fi slujba înmormântării tale, cu părinţii Mihail, Florian şi Silviu, oameni plini de har, pe care-i iubeşti. Şi cu tinerii din cor, fermecătorul cor al Bisericii Albe, despre care ai povestit de atâtea ori... Pe mâine, iubitule”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a filosofului de către soţia lui.

Mihai Şora a murit sâmbătă, la 106 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici