Mona Dîrţu şi Larisa Ghiţulescu, numite consilieri ai lui Alexandru Lăzescu la TVR

Jurnalistele Mona Dîrţu şi Larisa Ghiţulescu au fost numite consilieri ai preşedintelui-director general al Societăţii Române de Televiziune, Alexandru Lăzescu, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai instituţiei.

324 afișări
Imaginea articolului Mona Dîrţu şi Larisa Ghiţulescu, numite consilieri ai lui Alexandru Lăzescu la TVR

Mona Dîrţu şi Larisa Ghiţulescu, numite consilieri ai lui Alexandru Lăzescu (Foto) la TVR (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Astfel, Mona Dîrţu va ocupa funcţia de consilier pe strategie şi dezvoltare, în timp ce Larisa Ghiţulescu va fi consilier pe comunicare corporate.

Mona Dîrţu a fost anterior redactor-şef la Money Express, de la lansarea revistei, în mai 2007, după ce, anterior, a condus Business Magazin.

Larisa Ghiţulescu a lucrat la revista Money Express, după ce anterior a lucrat pentru Business Magazin şi TVR.

Pe de altă parte, printre consilierii lui Lăzescu se numără Dan Radu, atribuţiile lui fiind legate de "proiectele de reformare managerială, de programe şi de imagine" pe care conducerea Televiziunii Române intenţionează să le pună în practică în instituţie.

De asemenea, Anca Gheorghe este, din 15 august, consilier pe probleme de marketing al lui Alexandru Lăzescu.

Pe 29 iunie, Alexandru Lăzescu l-a înlocuit pe Alexandru Sassu în funcţia de preşedinte-director general al TVR, după ce a fost avizat favorabil de Parlament. Lăzescu a fondat, în 1991, reţeaua naţională de cotidiane locale Monitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici