Mungiu a primit o menţiune din partea criticii la Festivalul Norvegian de Film

Filmul "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" de Cristian Mungiu a primit, joi seară, o menţiune onorifică din partea criticii la Festivalul Norvegian de Film, desfăşurat între 17 şi 24 august în oraşul Haugesund, se arată pe site-ul oficial al evenimentului.

1 afișare
Imaginea articolului Mungiu a primit o menţiune din partea criticii la Festivalul Norvegian de Film

Mungiu a primit o menţiune din partea criticii la Festivalul Norvegian de Film

Premiul principal al criticii a revenit filmului suedez "You the Living", în regia lui Roy Andersson, în timp ce pelicula italiană "La sconosciuta" a regizorului Giuseppe Tornatore a câştigat premiul publicului.

Invitata specială a festivalului, actriţa Marianne Faithfull, a primit un premiu onorific, înainte ca cel mai recent film în care joacă, "Irina Palm", să închidă oficial ediţia de anul acesta a evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici