Napoleon: Ascensiunea şi căderea unui împărat – Urmăreşte noul trailer cu Joaquin Phoenix şi Vanessa Kirb

  • Napoleon Bonaparte a fost un împărat francez care a vrut să cucerească Europa.
  • Filmul care se va lansa pe 22 noiembrie va fi cu Joaquin Phoenix în rolul principal.
  • Filmul explorează originea şi ascensiunea lui Napoleon şi relaţia cu Josephine.
4300 afișări
Imaginea articolului Napoleon: Ascensiunea şi căderea unui împărat – Urmăreşte noul trailer cu Joaquin Phoenix şi Vanessa Kirb

Sony Pictures

Napoleon invadează cinematografele americane pe 22 noiembrie, printr-un film regizat de Sir Ridley Scott, producătorul unor filme istorice faimoase.

Ridley Scott ne-a întors în timp, din Roma Antică, în postura unui ,,Gladiator” , ne-a arătat măreţia şi decadenţa Egiptului Antic din ochii lui Moise în ,,Exodus: Zei si regi” şi ne-a făcut un tur în Ierusalimul medieval din timpul cruciadelor în filmul ,,Regatul Cerului”.

Acum, a venit vremea să ne pună în pielea celui mai cunoscut comandant şi împărat francez, Napoleon I Bonaparte, de origine corsicană, a cărei ascensiune a început din timpul Revoluţiei Franceze, cu Joaquin Phoenix în rolul principal.

De la Toulon şi Nilul egiptean, până la Austerlitz şi Waterloo, filmul va parcurge toate bătăliile importante din viaţa unuia dintre cei mai mari cuceritori din istoria Europei.

Napoleon Bonaparte a ţintit mereu după putere şi să dobândească glorie ca marii cuceritori ai antichităţii.
În acelaşi timp, Napoleon a dorit să rămână în istorie ca un reformator, fiind autorul Codului Civil Napoleonian.
Însă ambiţia prea mare după teritorii şi relaţiile conflictuale cu marile imperii ale începutului secolului 19 i-au adus, în cele din urmă, prăbuşirea.

Cu efecte vizuale excepţionale, cu o durată de 158 de minute, intrigi şi scene romantice cu Josephine, filmul Napoleon va putea fi văzut în cinematografele româneşti din data de 24 noiembrie, inclusiv în Cinema City sau în Cineplexx.

,,Am găsit coroana Franţei într-un jgheab şi am aşezat-o pe capul meu”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici