GALERIE FOTO  Neymar, model pentru o marcă de îmbrăcăminte creată de Kim Kardashian

  • Skims, marca de îmbrăcăminte lansată de Kim Kardashian, introduce o linie de articole de lenjerie intimă pentru bărbaţi: Skims Mens, care va debuta joi, 26 octombrie.
  • Împreună cu fotbalistul brazilian, baschetbalistul canadian din NBA, Shai Gilgeous-Alexander, şi Nick Bosa, star NFL, fac reclamă produselor.
  • Articolele vor avea preţuri cuprinse între 16 USD şi 54 USD pentru articole individuale şi 42 USD - 98 USD pentru pachetele de produse, cu dimensiuni de la XS la 5XL.
262 afișări
Imaginea articolului Neymar, model pentru o marcă de îmbrăcăminte creată de Kim Kardashian

Mai mult accidentat decât pe teren de când a ajuns în fotbalul arab, Neymar are timp liber pentru reclame. Este imaginea PokerStars, iar recent a devenit imaginea unei linii de articole de lenjerie intimă pentru Kim Kardashian,

Însă, Ney nu este singura vedetă din lumea sportului selectată de Kim Kardashian, fondatorul Skims, pentru lansarea noii linii de lenjerie intimă pentru bărbaţi. Ea s-a gândit şi la un star NBA şi un star NFL: Shai Gilgeous - Alexander şi Nick Bosa.

Cei trei sportivi au fost fotografiaţi de Donna Trope, care a semnat deja şi alte campanii Skims, cu cele mai reprezentative piese vestimentare din cele trei colecţii noi ale liniei.

„Toată lumea poartă Skims”, spun fotbalistul, jucătorul NBA şi fundaşul NFL în videoclipurile difuzate de brand pe reţelele de socializare, în timp ce poartă boxeri, slip, tricouri şi maiouri care au o selecţie destul de largă de culori, variind de la alb la verde militar.

„Dacă vrei cu adevărat să comunici cu sute de mii de bărbaţi, sportul este platforma pentru a face asta”, a explicat pentru Wall Street Journal Jens Grede, CEO şi co-fondator al Skims împreună cu Kim Kardashian. „Extinderea în îmbrăcăminte pentru bărbaţi este o etapă importantă pentru brand şi o dovadă a angajamentului Skims de a oferi soluţii pentru toată lumea”, a precizat Kim Kardashian.

„Cred că vorbeşte multe despre modul în care Skims a evoluat într-un brand care oferă confort tuturor publicului, nu doar femeilor”, a explicat ea în continuare.

Noua linie Skims Mens va include trei colecţii diferite: Bumbac, Sport şi Stretch şi va fi disponibilă pentru achiziţii online începând de joi, 26 octombrie.

Articolele vor avea preţuri cuprinse între 16 USD şi 54 USD pentru articole individuale şi 42 USD - 98 USD pentru pachetele de produse, cu dimensiuni de la XS la 5XL. În plus, articolele vor fi disponibile în trei tipuri diferite de ţesături.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici