Nicoleta Savin, redactor-şef adjunct, pleacă de la România liberă

Redactorul-şef adjunct al cotidianului "România liberă", Nicoleta Savin, a declarat pentru MEDIAFAX că părăseşte redacţia cotidianului, luând totodată decizia de a se retrage, "cel puţin pentru un an", din presă.

15 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Savin, redactor-şef adjunct, pleacă de la România liberă

Fotografie preluata de la România Liberă

"Am avut un contract de management editorial pe un an, care a expirat în ianuarie şi am decis să nu îl mai prelungesc. Am decis să mă retrag din presa scrisă, cel puţin pentru un an, deşi nu cred că o să mai revin, am alte planuri", a declarat pentru MEDIAFAX Nicoleta Savin.

De asemenea, Savin a precizat că nu au existat probleme cu conducerea "României libere". "Ei chiar au dorit să rămân, dar le-am explicat că am alte planuri, atât personale cât şi profesionale", a subliniat Savin.

Contactat de MEDIAFAX, unul din acţionarii cotidianului România liberă, Dan Grigore Adamescu, a declarat că "jurnaliştii vin şi pleacă".

"Asta e presa. E o mişcare pe piaţă. Jurnaliştii primesc oferte foarte mari de bani şi decid să plece. La România liberă sunt jurnalişti foarte buni, este normal să primească oferte mari", a declarat pentru MEDIAFAX Dan Grigore Adamescu.

Pe de altă parte, el a infirmat zvonurile apărute pe piaţă în ultima vreme, potrivit cărora Emil Hurezeanu, directorul cotidianului, şi-ar fi dat demisia de la conducerea ziarului, care ar urma să fie închis. "Noi suntem un grup mare. Nu se pune promblema să închidem ziarul", a declarat Adamescu.

La rândul său, Emil Hurezeanu a declarat, în urmă cu câteva zile, pentru MEDIAFAX, că nu şi-a dat demisia din funcţia de director al acestei publicaţii, aşa cum se vehicula în piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici