Nouă documentare muzicale, proiectate pe un ecran gonflabil în centrul Timişoarei

Nouă documentare muzicale vor fi proiectate, în perioada 25-27 octombrie, pe un ecran gonflabil în centrul Timişoarei, în cadrul unui nou proiect marca Plai, intitulat "World Music Films on Tour".

119 afișări
Imaginea articolului Nouă documentare muzicale, proiectate pe un ecran gonflabil în centrul Timişoarei

Nouă documentare muzicale, proiectate pe un ecran gonflabil în centrul Timişoarei (Imagine: Andreea Balaurea/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi de organizatorii Festivalului Plai din Timişoara, în perioada 25-27 octombrie vor fi proiectate, pe un ecran gonflabil care va fi amplasat în Piaţa Libertăţii din centrul Timişoarei, un număr de nouă documentare muzicale care explorează diversitatea planetei, făcând o incursiune în lumea tradiţiilor muzicale.

"Documentarele vor fi proiectate pe un ecran gonflabil de 9,5 metri şi se vor face auzite cu ajutorul unui sistem suspendat de 20.000 W, pentru a transmite cât mai fidel emoţia fiecărui sunet", se arată în comunicat.

În cele trei seri ale evenimentului, filmele vor rula de la ora 19.00.

În 25 octombrie, vor fi proiectate filmele "A Different Way - Tango with Rodolfo Mederos", "Amadou & Mariam - Dimanche à Bamako" şi "Sufi Soul - The Mystic Music of Islam".

În 26 octombrie, vor rula "Creole Cousins - A portrait of Lindigo in Brazil", "Calypso at Dirty Jim's" şi "Voice Over the Bridge".

În 27 octombrie, spectatorii vor putea urmări "Sevdah: The Bridge that Survived", "Mariza and the Story of Fado" şi "Laya Project".

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici