Nu e loc de COVID-19 pe platourile de filmare. Ce spune Mădălina Craiu, actriţă în serialul „Umbre”, despre vaccinare

  • Pe platourile de filmare, actorii sunt testaţi aproape zilnic
  • Actriţa Mădălina Craiu doreşte să se vaccineze cât mai repede
  • Pentru ea, platoul este cel mai sigur loc
412 afișări
Imaginea articolului Nu e loc de COVID-19 pe platourile de filmare. Ce spune Mădălina Craiu, actriţă în serialul „Umbre”, despre vaccinare

Invitată la emisiunea „Ochii pe mine” cu Vlad Craioveanu, actriţa din celebrul serial „Umbre”, Mădălina Craiu, povesteşte cum arată viaţa unui actor pe platourile de filmare în timp de pandemie.

„Suntem testaţi foarte des, dacă e ceva ce se întâmplă în industria cinematografică poţi să lucrezi în pandemie, te simţi fenomenal de safe. Este cel mai sigur loc în care poţi să fi. La filmare. Ne testează cam odată la 2-3 zile.”

Tot ea spune că nu contează brandul vaccinului, important este să fie disponilbil ca să se vaccineze cât mai repede.

„Mă vaccinez, sunt pro”, susţine Mădălina Craiu, adăugând că „cel care va veni, pe ăla îl voi folosi.” „Mi-aş dori să vină mai repede, mi-aş dori să putem să ne desfăşurăm mai repde”, mai spune actriţa.

VEZI AICI - „Ochii pe mine!”. Dr. Daniela Stegaru, medic diabetolog: „Suntem la pământ cu tot ce înseamnă educaţia medicală” / Actriţa Mădălina Craiu: „Sunt, în continuare, unul dintre norocoşii care-şi fac meseria!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici