O carte pe zi: „Memoriile unei reptile”, de Silje O. Ulstein

„Un thriller psihologic bine scris, negru ca noaptea.” - Booklist. „Un debut îndrăzneţ care îţi taie răsuflarea şi e definitoriu pentru genul său” - Sarah Schmidt.

183 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Memoriile unei reptile”, de Silje O. Ulstein

O carte pe zi: „Memoriile unei reptile”, de Silje O. Ulstein

Autoarea acestui roman este norvengiancă, are 38 de ani şi se află la cartea ei de debut.

Despre care editorii scriu: „Liv are multe secrete. Într-o seară îmbibată în alcool şi droguri, dezvoltă obsesia de a avea un şarpe. Aşa apare în scenă Nero, care îi trezeşte sentimente şi dorinţe contradictorii. Dar Liv se simte, în sfârşit în siguranţă, nebănuind grozăviile care urmează să se petreacă în viaţa ei.

Treisprezece ani mai târziu, într-un acces de furie, Mariam Lind îşi abandonează fiica într-un mall. Dar când ajunge acasă şi constată că fetiţa chiar a dispărut, mecanismele materne ruginite se pun din nou în mişcare.

Cazul ajunge pe biroul lui Roe Olsvik, un poliţist cu multă experienţă, care începe să facă legături tulburătoare între ancheta actuală şi o tragedie ce s-a abătut asupra familiei lui.

În tot acest timp, Nero ticluieşte un plan de răzbunare, simţindu-se izolat printre oameni, şi totuşi înţelegându-i atât de bine…

Un thriller psihologic sinuos, alunecos, pentru fanii lui Gillian Flynn sau Jo Nesbø, care explorează cruzimea oamenilor, tentativele lor de a repara trecutul, dar şi întrebarea fundamentală: îţi poţi lepădea vreodată pielea?”

Silje O. Ulstein – Memoriile unei reptile. Traducere de Mădălina Udrescu. Crime Scene Press. 429 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici