O carte pe zi: "Saga Daringham Hall", de Kathryn Taylor

Erotism şi o reţetă aproape perfectă pentru romane de dragoste.

383 afișări

Kathryn Taylor este o scriitoare născută în Germania şi a cunoscut succesul ca autoare a unor romane erotice, vândute în peste o jumătate de milion de exemplare ("Culorile plăcerii"). Dar la fel de cunoscută este şi pentru trilogia "Daringham Hall", al cărei titlu a fost tradus la noi cu "Saga Daringham Hall" (doar primele două volume – "Moştenirea" şi "Hotărârea", pe care le prezentăm astăzi). O trilogie a cărei acţiune se petrece în Anglia.

Ben Sterling e fiul unei femei care lucra pentru familia Camden, sedusă şi lăsată însărcinată de moştenitorul familei, Ralph Camden. Când află ce s-a întâmplat, familia îi cere femeii să avorteze, ea refuză, e obligată să dispară şi va muri în mizerie. Ben Sterling, fiul ei decide să se răzbune. La maturitate, după ce pune bazele unei societăţi şi se îmbogăţeşte, îl informează pe baronetul Ralph Camden că este fiul lui şi-i cere o parte din moştenire. E însă agresat de cinci femei care îi fură maşina şi hainele, ajunge la o casă izolată, luat drept agresor de ocupanta ei, care îl loveşte în cap cu o buturugă. Are noroc şi se trezeşte după un timp, dar e amnezic.

Urmează toate elementele unei saga - dragoste, ură, tentative de asasinat. Ben e recunoscut ca moştenitor al familiei Camden graţiei testului ADN.

Iubitorii acestui gen de romane vor fi încântaţi, oricâte clişee vor întâlni în lectura lor, oricât de prezibilă este acţiunea şi lipsită de originalitate.. Ben Sterlin e un american bogat; femeia care l-a lovit în cap, veterinară în satul ei, se va îndrăgosti de el.

Daringham Hall e un conac în estul Angliei.

Iată ce scriu editorii: "Ben Sterling, un antreprenor de succes din New York, face o descoperire: mama sa, Jane, care a murit pe când Ben era doar un copil, era măritată când l-a născut, iar astfel el ar putea fi primul fiu al unei familii nobiliare engleze. Fără a sta pe gânduri, Ben se îndreaptă spre Anglia, pentru a-şi cere drepturile - moştenirea conacului Daringham Hall, căminul noii sale familii biologice. Totul pentru a-şi distruge tatăl, Ralph Camden, atât financiar, cât şi emoţional. Insă socoteala de acasă nu se potriveşte cu realitatea...

Ben Sterling nu îşi poate explica un lucru: de când a ajuns la Daringham Hall, viaţa lui s-a schimbat complet, de la familia care l-a primit cu braţele deschise până la sentimentele sale pentru Kate..."

Kathryn Taylor - "Saga Daringham Hall. Partea 1 Moştenirea", 283 pag. "Partea a 2-a, Hotărârea", 283 pag. Editura RAO.

Taguri:
kathryn taylor,
rao,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici