Opera Comică pentru Copii, în turneu în SUA

Opera Comică pentru copii pleacă în turneu în Statele Unite ale Americii, în perioada 22 - 30 octombrie, când va susţine reprezentaţii cu "O noapte furtunoasă", în regia lui Roman Vlad, în Washington, New York şi Philadelphia, informează instituţia de spectacole.

45 afișări
Imaginea articolului Opera Comică pentru Copii, în turneu în SUA

Opera Comică pentru Copii, în turneu în SUA

"O noapte furtunoasă" va avea reprezentaţii în Washington, New York şi Philadelphia, pe 24, 25 şi 26 octombrie, potrivit reprezentanţilor Operei Comice pentru Copii.

"O noapte furtunoasă", un musical semnat de compozitorul Roman Vlad, face parte din proiectul "Caragiale", coordonat de Mircea Diaconu.

Spectacolul îi are în distribuţie pe Rodica Ocheşeanu, Gabriela Daha, Vicenţiu Ţăranu, Vali Racoveanu, Horia Sandu, Daniel Filipescu, Valentino Tiron, Ioana Damian şi solista pop Roberta Enişor.

Scenografia musicalului este semnată de Viorica Petrovici, în timp ce coregrafia îi aparţine lui Valentin Roşca.

Spectacolul a avut premiera în aprilie, când a fost prezentat şi în Spania, în cadrul "Săptămânii teatrului românesc la Madrid", la Teatro del Arenal.

Proiectul "Caragiale" a fost demarat de Opera Comică pentru Copii în 2003 şi constă în adaptări după opera lui Caragiale.

Astfel, în cadrul proiectului a fost montat şi spectacolul "Un pedagog de şcoală nouă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici