"Orbitor. Aripa stângă" de Mircea Cărtărescu - cartea lunii ianuarie, în Austria

"Die Wissenden", ediţia în limba germană a romanului "Orbitor. Aripa stângă" de Mircea Cărtărescu, a fost aleasă Cartea lunii ianuarie 2008 de criticii austrieci, transmite editura Humanitas.

5 afișări
Imaginea articolului "Orbitor. Aripa stângă" de Mircea Cărtărescu - cartea lunii ianuarie, în Austria

"Orbitor. Aripa stângă" de Mircea Cărtărescu - cartea lunii ianuarie, în Austria

"Orbitor. Aripa stângă" a fost aleasă cartea lunii ianuarie 2008, în Austria, cu un total de 55 de voturi din partea criticilor, următoarea carte de pe listă fiind votată de 25 de ori. Presa austriacă, germană şi elveţiană au elogiat unanim volumul "Die Wissenden", comparându-l pe autor cu Marcel Proust şi James Joyce.

Prima ediţie a cărţii, apărută în limba germană în luna septembrie a acestui an, s-a epuizat, editura pregătind şi o a doua ediţie.

"Orbitor. Aripa dreaptă" de Mircea Cărtărescu a fost aleasă, în această lună, Cartea Anului 2007 de Fundaţia Anonimul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici