"Oscar şi Tanti Roz", cu Oana Pellea, în premieră la Bulandra

"Oscar şi Tanti Roz" de Chris Simion, un spectacol care marchează revenirea actriţei Oana Pellea pe scena Teatrului Bulandra din Capitală, va avea premiera, sâmbătă, informează instituţia de spectacole.

264 afișări
Imaginea articolului "Oscar şi Tanti Roz", cu Oana Pellea, în premieră la Bulandra

"Oscar şi Tanti Roz", cu Oana Pellea, în premieră la Bulandra (Imagine: Cosmin Ardeleanu)

Oana Pellea joacă alături de Marius Manole în spectacolul "Oscar şi Tanti Roz", realizat după textul lui Eric Emmanuel Schmitt.

"Oscar şi Tanti Roz" nu este doar povestea unui copil nedreptăţit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu. Există în textul lui Eric Emmanuel Schmitt un mesaj tulburător: oricine poate fi Oscar, dar cu un dram de noroc în plus. Mai multe zile dăruite înseamnă să încerci să te bucuri de viaţă, indiferent de cum îţi este ea hărăzită - în chip de premiu ori de pedeapsă - fără a uita totuşi să răspândeşti binele în jurul tău.

Primele reprezentaţii ale spectacolului vor avea loc, la Bulandra, sâmbătă şi duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici