Video Pastila de lectură: În duminica Paştelui catolic, cântăreaţa Alina Eremia îţi prezintă ”Conversaţii cu Dumnezeu”, de Neale Donald Walsch

  • Cântăreaţa Alina Eremia îţi prezintă ”Conversaţii cu Dumnezeu”, de Neale Donald Walsch
  • “Tratează subiecte precum dragostea şi credinţa, viaţa şi moartea, binele şi răul. Prezintă relaţia cu Dumnezeu şi faptul că tot timpul am fost şi suntem ascultaţi de către El”, spune aceasta
  • Volumele ”Conversaţii cu Dumnezeu”, de N.D. Walsch, au apărut la editura For You
311 afișări

Cântăreaţa Alina Eremia îţi prezintă ”Conversaţii cu Dumnezeu”, de Neale Donald Walsch: ”Este o serie de patru cărţi pe care le am aici şi probabil că titlul este mai controversat pentru unii din voi. Dar, autorul cărţii, Neale Walsch, nu pretinde a fi vreun apostol care propagă cuvântul lui Dumnezeu mai departe, ci doar un om nemulţumit, cu foarte multe întrebări şi curiozităţi legate de viaţă. O să vedeţi că ne anticipează propriile întrebări. Tratează subiecte precum dragostea şi credinţa, viaţa şi moartea, binele şi răul, spiritualitatea, prosperitatea, şi relaţia cu Dumnezeu şi faptul că tot timpul am fost şi suntem ascultaţi de către El”.

Printre repeţii, concerte şi interviuri, Alinei Eremia îi place să se relaxeze citind. Acum, în perioada izolării sociale, are şi mai mult timp pentru această activitate, aşa că atunci când a fost întrebată despre ce carte ar vrea să vorbeasca i-a fost foarte greu sa aleagă.

Într-un final a rămas la seria de 4 volume ”Conversaţii cu Dumnezeu” de Neale Donald Walsch, întrucât ea consideră că mai ales în perioada aceasta este foarte important să ne îndreptăm atenţia către El: ”Dacă primul volum este mai personal, al doilea mută atenţia către preocupările globale vizând economia şi politica planetei. Al treilea volum explorează subiecte care ne trezesc simultan teamă şi fascinaţie, cum ar fi «oare suntem singuri în univers?» sau «ce este timpul». Este un pasaj în volumul trei care mi s-a părut foarte interesant: Sunteţi o parte din Dumnezeu pentru că niciodată nu aţi fost departe de Dumnezeu. Dumnezeu se află în fiecare din noi şi comunică cu şi prin fiecare din noi. N-am ales întâmplător să vorbesc despre această serie de patru volume. Cred că umanitatea are nevoie de credinţă, mai ales în circumstanţele actuale, are nevoie să apeleze la credinţă şi la valorile înalte care îşi au rădăcinile aici, în suflet şi cred că fiecare pământean ar trebui să le parcurgă. Este ca un fel de ghid care ne ajută să găsim calea asta de a comunica. Cărţile astea cred că au ajuns în mâinile mele la momentul potrivit, când traversam o perioadă cu multe semne de întrebare şi m-au ajutat să văd mai bine imaginea de ansamblu şi să înţeleg mai bine anumite lucruri”.

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate voci din România. S-a născut în 1993, la Buftea. Este actriţă de televiziune şi cântăreaţă. A debutat pe scenă la 5 ani, dar este cunoscută după apariţia în trupa “Lala Band” şi în serialul ”Pariu cu viaţa”. A lansat primul album, ”360”, în 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici