"Peisaj la malul mării", de Nicolae Tonitza, scos la licitaţie marţi la Alis

Tabloul "Peisaj la malul mării", de Nicolae Tonitza, cu o estimare minimă de la 280.000 de lei, va fi scos la licitaţie marţi la Alis, alături de alte lucrări ale unor pictori importanţi ca Theodor Aman, Jean Cheller şi Max Herman Maxy, potrivit site-ului casei de licitaţii.

458 afișări
Imaginea articolului "Peisaj la malul mării", de Nicolae Tonitza, scos la licitaţie marţi la Alis

"Peisaj la malul mării", de Nicolae Tonitza, scos la licitaţie marţi la Alis

Lucrarea "Jardin du Luxemburg", de Theodor Aman, cu o estimare minimă de 160.000 de lei, figurează, de asemenea, în oferta licitaţiei de marţi, alături de "Iarnă în Bucureşti" de Max Herman Maxy (estimare minimă 150.000 de lei).

Pe lângă acestea, vor mai fi oferite colecţionarilor tablouri de Ipolit Strâmbu - "O lectură interesantă" (43.000 de lei), Jean Cheller - "Peisaj de iarnă" (34.000 de lei), Gheorghe Vânătoru - "Vas cu flori" (33.000 de lei), Constantin Artachino - "Trandafiri" (13.000 de lei), Mina Byck Wepper - "Vas cu dalii" (20.000 de lei), Ştefan Constantinescu - "Case la Turtucaia" (28.000 de lei), Max Wechsler Arnold - "Balcic" (16.000 de lei), Ludovic Bassarab - "Fata cu basma roşie" (3.500 de lei), Leon Al. Biju - "Cana cu flori albe şi roşii" (3.000 de lei).

În total, vor fi scoase la licitaţie 55 de picturi, alături de obiecte decorative, volume vechi, bijuterii, icoane şi alte obiecte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici