Peste 550 de tineri din 54 de ţări şi-au exprimat dorinţa de a participa la festivalul George Enescu

Peste 550 de tineri din 54 de ţări şi-au exprimat dorinţa de a participa la festivalul George Enescu, eveniment care va avea loc în perioada 31 august – 27 septembrie 2024, a anunţat marţi ministrul Culturii, Raluca Turcan.

Urmărește
91 afișări
Imaginea articolului Peste 550 de tineri din 54 de ţări şi-au exprimat dorinţa de a participa la festivalul George Enescu

Peste 550 de tineri din 54 de ţări şi-au exprimat dorinţa de a participa la festivalul George Enescu

„Concursul Internaţional George Enescu demonstrează, din nou, că este un far al excelenţei artistice şi un loc de întâlnire pentru cei mai talentaţi muzicieni ai noii generaţii din toată lumea”, a scris, marţi, pe Facebook, Raluca Turcan.

Ea arată că este remarcabil că 552 de tineri muzicieni din 54 de ţări şi-au exprimat dorinţa de a participa la acest prestigios concurs, arătând, astfel, „dimensiunea valorii şi influenţei culturale pe care o are acest eveniment la nivel global”.

Raluca Turcan arată că acest concurs, care va avea loc la Bucureşti în perioada 31 august – 27 septembrie 2024, este o sărbătoare a muzicii şi a culturii, un prilej de a celebra talentul şi dedicarea tinerilor artişti din întreaga lume.

„Ca ministru al Culturii, mă bucur să văd că eforturile echipei de a extinde aria de impact a concursului dau roade şi aşteptăm, cu toţii, cu nerăbdare, să fim martorii performanţelor extraordinare ale acestor muzicieni de excepţie”, a mai scris Raluca Turcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici