Peste 90 de spectacole la Festivalul Internaţional "Cetăţi Transilvane" de la Sibiu

Peste 90 de spectacole vor avea loc în cadrul Festivalului Internaţional "Cetăţi Transilvane”, care se va desfăşura în perioada 24 – 26 august, pe străzile centrului istoric al Sibiului.

3 afișări
Imaginea articolului Peste 90 de spectacole la Festivalul Internaţional "Cetăţi Transilvane" de la Sibiu

Peste 90 de spectacole la Festivalul Internaţional "Cetăţi Transilvane" de la Sibiu

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului se va desfăşura în Piaţa Mare, Piaţa Mică, Muzeul de Istorie, spectacole urmând să aibă loc şi în Parcul Tineretului. Peste 90 de spectacole vor avea loc în cele patru locaţii propuse, acoperind registre variate ale artelor spectacolului: dans, teatru, animaţie stradală, spectacole de circ, stegari, povestitori şi teatru de păpuşi.

Potrivit organizatorilor, printre trupele care vor veni în faţa publicului se numără The Serious Road Trip (Franţa - România), Shadows, Giulliana, Cavalerii de Transilvania, Cavalerii Artgotici, Gladius Dei, Cavalerii din Mediaş, compania Metamorfosis din Sibiu, Tutora, trupa Noua Acropolă din Bucureşti, Teatrul Ariel din Râmnicu Vâlcea, Nomen este Omen din Bucureşti, compania Crispus din Sibiu, Teatrul Scena din Braşov, Cavalerii din Belgrad, Cavalerii din Slovenia, compania Wallart din Sibiu, Universitatea de Artă Teatrală din Târgul Mureş şi Teatrul Gong din Sibiu. De asemenea, la această ediţie a festivalului va fi prezent un grup de tineri din cadrul Fundaţiei „Le Campus” din Luçon, Franţa, oraş cu care Sibiul are relaţii strânse. Tinerii francezi vor prezenta un spectacol de teatru cu specific medieval.

Manifestările vor debuta cu o paradă a costumelor medievale, paradă ce va străbate Piaţa Mare, organizatorii pregătind pentru public spectacole care se vor încheia noaptea cu focuri de artificii.

Organizatorii acestui proiect sunt Casa de Cultură a municipiului Sibiu, Primăria Sibiu şi Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici