Picturi de Picasso şi Chagall în valoare de 900.000 de dolari, găsite într-o casă din Anvers

După cum au anunţat autorităţile locale, lucrările de artă au fost furate şi sunt în stare bună, potrivit Reuters.

750 afișări
Imaginea articolului Picturi de Picasso şi Chagall în valoare de 900.000 de dolari, găsite într-o casă din Anvers

Picturi de Picasso

Picturile „Tête” de Picasso şi „L’homme en prière” de Chagall, au fost furate de la un colecţionar de artă din Tel Aviv în 2010 şi valorează 900.000 de dolari.

Atunci, au fost furate şi bijuterii în valoare de 680.000 de dolari, dar doar picturile au fost găsite.

Poliţia locală a început o anchetă după ce au aflat că un cetăţean belgian ofera ambele opere de artă spre vânzare. Principalul suspect a fost reţinut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
picturi,
furturi,
anvers

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici