Ponta transmite "colegilor din presă", şi celor care îl critică "indiferent" ce face, mult succes

Premierul Victor Ponta transmite "colegilor din presă", inclusiv celor care îl critică "indiferent" ce face, mult succes în activitate, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, şi că articolul 30 din Constituţie privind libertatea de exprimare este, poate, cea mai puternică lectură.

281 afișări
Imaginea articolului Ponta transmite "colegilor din presă", şi celor care îl critică "indiferent" ce face, mult succes

Ponta transmite "colegilor din presă", şi celor care îl critică "indiferent" ce face, mult succes (Imagine: Mediafax Foto / Silviu Matei)

"Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, le urez tuturor colegilor din presă, inclusiv celor care mă critică indiferent ce fac, mult succes în munca lor! Avem împreună datoria să ajutăm la ridicarea societăţii româneşti, inclusiv prin calitatea dezbaterii publice, şi puteţi conta pe mine în construirea unei agende publice constructive, cu respect pentru argumente şi cetăţeni", scrie Ponta pe Facebook.

El arată că articolul 30 din Constituţia României privind libertatea de exprimare este, poate, cea mai puternică lectură care poate fi parcursă cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici