Povestea de iubire dintre un arab şi o româncă, noul proiect Acasă

Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici, Diana Dumitrescu, Marin Moraru şi o echipă de actori care vor da viaţă personajelor din lumea arabă vor pleca la începutul lunii mai, pentru 17 zile, la Bodrum (Turcia), unde vor filma pentru cel mai nou proiect MediaPro Pictures, ce va fi difuzat din toamnă Acasă.

412 afișări
Imaginea articolului Povestea de iubire dintre un arab şi o româncă, noul proiect Acasă

Povestea de iubire dintre un arab şi o româncă, noul proiect Acasă (Imagine: Acasă TV)

Din toamnă, telespectatorii Acasă vor urmări noua producţie MediaPro Pictures, care va depăşi bariere culturale şi geografice şi care va aduce pe micile ecrane o poveste de iubire dintre un arab şi o româncă.

Pentru Radu Vâlcan, rolul din noua producţie marca MediaPro Pictures pentru postul Acasă este o premieră şi totodată o provocare pe care viaţa i-o oferă:

"Trebuie să recunosc că viaţa mea se identifică în acest moment cu acest proiect, este cea mai mare provocare de care puteam să am parte şi îmi doresc enorm să nu dezamăgesc. M-am documentat şi o fac în continuare, ca şi pregătire pentru acest rol şi pot spune că mă atrage din ce în ce mai tare această cultură. Sunt atâtea lucruri de care nu ştiam înainte, este o lume uimitoare. Faptul că am rolul principal mă obligă şi mă ambiţionează în acelaşi timp. Am întâlnit o echipă profesionistă care munceşte enorm, care se dedică în fiecare zi şi sunt convins că rezultatul va fi unul excelent".

În perioada deplasării în Turcia, 1 - 17 mai, Radu Vâlcan va scrie pe blogul său, radu.acasatv.ro, în fiecare zi şi va povesti cum este atmosfera de la filmări, care vor fi locaţiile în care se va spune pentru prima oară "Acţiune!".

Mădălina Drăghici, noua vedetă Acasă, este nerăbdătoare şi emoţionată înainte de începerea filmărilor:

"Mă simt minunat! Este greu să descriu... un amestec de emoţie, nerăbdare, împlinire, dorinţa mare ca totul să iasă bine, să nu dezamăgesc şi multe alte sentimente. Eu sunt la început, abia fac primii paşi în această lume fascinantă a actoriei, în care zi de zi descopăr şi învăţ lucruri noi. Cu siguranţă însă cursurile intensive cu Iura Luncaşu, cu toţi regizorii m-au ajutat foarte mult, mi-au dat curaj şi încredere în mine. Nu am mai fost niciodată în Turcia, aşa că această călătorie are încă un bonus: voi merge într-un loc nou pentru mine. Oricum, dat fiind scopul deplasării sunt convinsă că şi dacă mergeam pe Lună mi s-ar fi părut minunat. Cărţile citite, filmele vizionate, exerciţiile de concentrare, de dicţie, de stare, de voce şi repetiţiile din Buftea au făcut ca eu, încet, încet să încep să descopăr actoria".

Şi Diana Dumitrescu este foarte încântată de începerea filmărilor la noul proiect şi de rolul fetei rele pe care-l va interpreta: "Sunt foarte fericită că plec în Turcia la filmări, de abia aştept să-mi descopăr noul personaj, să lucrez la el şi să-l construiesc şi sper că va fi unul reuşit".

La rândul său, Marin Moraru este bucuros că se află la început de drum pentru un nou proiect de la postul Acasă. "În primul rând, mă bucură faptul că producătorii mă apreciază şi că au decis să mă întrebuinţeze şi în următorul proiect. Este pentru mine o bucurie şi în acelaşi timp un respect faţă de persoana mea. Sunt fericit şi sunt sigur că-mi va face plăcere să colaborăm în continuare".

Tot în Turcia va putea lua parte la filmări şi câştigătoarea concursului de idei de scenarii "Crede în povestea ta!", organizat din 26 martie până pe 12 aprilie, pe site-ul www.acasatv.ro. Din cele peste 2.000 de înscrieri, echipa de creaţie MediaPro Pictures a ales marele câştigător şi în acelaşi timp norocoasa care îşi va putea vedea visul cu ochii. Nagy Brigitta Kinga din Târgu Mureş va putea fi alături de echipa de filmare timp de patru zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici