Premiera filmului „Venom 2” a fost amânată pentru luna septembrie. Care este motivul

  • Premiera filmului „Venom 2” a fost reprogramată pentru 17 septembrie 2021, deoarece data lansării coincidea cu luna în care apărea „Furios şi Iute”.
  • Venom a avut încasări de 856 de milioane de dolari în întreaga lume.
408 afișări
Imaginea articolului Premiera filmului „Venom 2” a fost amânată pentru luna septembrie. Care este motivul

Premiera filmului „Venom 2” a fost amânată pentru luna septembrie. Care este motivul

Cinefilii şi fanii lui Venom trebuie să mai aştepte pentru continuarea sa. Producţia Columbia Pictures în asociere cu Marvel a anunţat că data lansării a fost reprogramată pentru 17 septembrie 2021.

Este a doua oară când premiera este amânată. Iniţial, lansarea a fost stabilită pentru finalul anului trecut, apoi s-a amânat pentru 25 iunie anul acesta, iar acum, pentru 17 septembrie.

Tot în iunie, Universal a mutat ultimul film „Fast and Furious” care a ajuns la numărul 9. Astfel, Venom nu se va mai înfrunta cu „Furios şi Iute”.

Primul film Venom lansat în octombire 2018 a doborât recorduri la Box-Office pentru luna respectivă. A avut încasări de 80,2 milioane de dolari în weekendul de deschidere în SUA. Până acum Venom a câştigat 856 de milioane de dolari în întreaga lume.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici