Premiile Grammy 2020: Billie Eilish, premiată pentru piesa anului, ”Bad Guy”

Billie Eilish a primit trofeul pentru piesa anului, ”Bad Guy”, la cea de-a 62-a ediţie a premiilor Grammy, într-o gală care se desfăşoară duminică noapte la Staples Centre în Los Angeles.

323 afișări
Imaginea articolului Premiile Grammy 2020: Billie Eilish, premiată pentru piesa anului, ”Bad Guy”

Premiile Grammy 2020: Billie Eilish, premiată pentru piesa anului, ”Bad Guy”

Cântăreaţa care a adunat şase nominalizări la actuala ediţie a premiilor Grammy a câştigat trofeul pentru piesa ”Bad Guy”. Este al doilea premiu ridicat de Eilish la această ediţie a premiilor, după cel primit pentru Cel mai bun album vocal pop pentru ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.

La acelaşi premiu au mai fost nominalizate piesele “Always Remember Us This Way”, interpretat de Lady Gaga, “Bring My Flowers Now” de Tanya Tucker, “Hard Place”, de H.E.R., “Lover” , de Taylor Swift, “Norman F—ing Rockwell”, de Lana Del Rey, de Lewis Capaldi şi “Truth Hurts” de Lizzo.

În 2019, premiul a fost acordat pentru piesa ”This Is America” interpretată de Childish Gambino

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici