Preşedintele Băsescu a decorat Universitatea Bucureşti, Universitatea de Arte şi cea de Muzică

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul de decorare a Universităţii din Bucureşti, Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti şi a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, cărora le-a conferit Ordinul "Meritul pentru Învăţământ" - în grad de Mare Ofiţer.

167 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu a decorat Universitatea Bucureşti, Universitatea de Arte şi cea de Muzică

Preşedintele Băsescu a decorat Universitatea Bucureşti, Universitatea de Arte şi cea de Muzică (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a conferit Ordinul "Meritul pentru Învăţământ" - în grad de Mare Ofiţer Universităţii din Bucureşti, Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti şi Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la aniversarea unui veac şi jumătate de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru dăruirea generaţiilor de profesori care au contribuit, printr-un proces educativ de înaltă ţinută academică, la formarea elitei intelectuale a ţării şi la progresul ştiinţei şi culturii, contribuind, astfel, în mod determinant, la modernizarea României.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici