Primul tiraj din "Orbitor. Aripa dreaptă", epuizat în mai puţin de o săptămână

Primul tiraj, de 5.000 de exemplare, din "Orbitor. Aripa dreaptă" de Mircea Cărtărescu s-a epuizat la mai puţin de o săptămână de la apariţia în librării, potrivit Editurii Humanitas.

6 afișări
Imaginea articolului Primul tiraj din "Orbitor. Aripa dreaptă", epuizat în mai puţin de o săptămână

Primul tiraj din "Orbitor. Aripa dreaptă", epuizat în mai puţin de o săptămână

Volumul publicat recent întregeşte trilogia pe care scriitorul o consideră cartea vieţii lui.

După ce a fost lansat la Bucureşti pe 11 iulie, "Orbitor. Aripa dreaptă" va fi prezentat şi cititorilor din Vama Veche (terasa "La Bibi") şi Mangalia (Centrul Cultural "Euxin"), pe 21, respectiv 22 iulie. La aceste două lansări vor vorbi Mircea Cărtărescu şi Lidia Bodea, director editorial Humanitas.

Considerat de mulţi critici literari "evenimentul editorial al anului 2007", "Orbitor. Aripa dreaptă" apare la 11 ani după primul volum al trilogiei, "Aripa stângă", şi la cinci ani după următorul, "Corpul".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici