"Privighetoarea şi trandafirul", după Oscar Wilde - premieră la TNB

"Privighetoarea şi trandafirul", un spectacol experimental creat după poemul de dragoste al lui Oscar Wilde, cu muzică electro, videoproiecţie, dans gestual şi decor de carte de poveşti, va avea premiera, la Sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti, în 29 noiembrie.

7 afișări
Imaginea articolului "Privighetoarea şi trandafirul", după Oscar Wilde - premieră la TNB

"Privighetoarea şi trandafirul", după Oscar Wilde - premieră la TNB

Potrivit site-ului teatrului, "Privighetoarea şi trandafirul" este un spectacol de imagine, susţinut cu mijloace moderne, ca muzica electro făcută de DJ Logan şi Yann Le Blay, videoproiecţie realizată de Ioan Cocan, dans gestual, gândit de Eduard Gabia, şi un decor de carte de poveşti de tip pop-up, realizat de Dan Titza.

Povestitorul, Marius Manole, alături de Carmen Ungureanu, în rolul Fetei, şi Eduard Adam, care-l va interpreta pe Student, folosesc în jocul lor o tehnică minimalistă şi senzuală.

Regizoarea Carmen Lidia Vidu debutează cu acest spectacol la TNB, fiind până acum cunoscută doar în zona teatrului underground.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici