Pro TV a fost lider de audienţă cu emisiunea "România, te iubesc!"

Pro TV a fost lider de audienţă duminică, între orele 17.59 - 18.59, când aproape 1,5 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea "România, te iubesc!", informează televiziunea.

164 afișări
Imaginea articolului Pro TV a fost lider de audienţă cu emisiunea "România, te iubesc!"

Pro TV a fost lider de audienţă cu emisiunea "România, te iubesc!"

"Export de inteligenţă" şi "Spitale bolnave", cele două anchete difuzate de Pro TV duminică, în cadrul emisiunii "România, te iubesc!", au propulsat ediţia în topul preferinţelor telespectatorilor, iar Pro TV a fost lider de audienţă.

Astfel, în intervalul orar 17.59 - 18.59, când a fost difuzată emisiunea, Pro TV a obţinut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 5,1 puncte de rating şi 18% din cota de piaţă, în timp ce Prima TV avea un rating de doar 2,7 puncte şi o cotă de piaţă de 9,5 procente, iar Antena 1 s-a situat pe locul al treilea.

Şi pe publicul din mediul urban "România, te iubesc!" a deţinut supremaţia, înregistrând 4,9 puncte de rating şi 14,3% din cota de piaţă, iar Prima TV, următoarea clasată, avea 2,7 puncte de rating şi 7,9% din cota de piaţă.

În minutul de aur al emisiunii, înregistrat la 18.58, aproape 1.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii populaţii a României erau cu ochii pe "România, te iubesc!", iar pe publicul din mediul urban Pro TV înregistra 8,6 puncte de rating şi 24,2 procente din cota de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici