Pro TV, lider de audienţă cu "România, te iubesc! "

Pro TV a fost duminică lider de audienţă cu "România, te iubesc!", aproape 2.000.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări urmărind în minutul de aur, 18.58, emisiunea de anchete jurnalistice, în timpul căreia postul înregistra 8,6 puncte de rating şi 23,5% cotă de piaţă.

458 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă cu "România, te iubesc! "

Pro TV, lider de audienţă cu "România, te iubesc! "

Potrivit unui comunicat al televiziunii, anchetele minuţioase "Eco-prăpăd", realizată de corespondentul Ştirilor Pro TV Rareş Năstase, şi "Calea laptelui", semnată de Anca Nastasi, au ţinut telespectatorii cu ochii pe postul din Pache Protopopescu.

În intervalul orar 18.00-18.58, atunci când a fost difuzată emisiunea "România, te iubesc!", Pro TV a fost lider de audienţă şi a înregistrat, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, un rating mediu de 4,3 puncte şi o cotă de piaţă de 15,9 procente.

În tot acest timp, TVR 1, clasat pe următoarea poziţie, avea de aproape două ori mai puţin, respectiv 2,4 puncte de rating şi 9% cotă de piaţă. În intervalul orar menţionat, Antena 1 ocupa abia locul al patrulea în topul audienţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici