Pro TV - lider de audienţă, vineri, cu "Vocea României"

Pro TV a fost lider de audienţă, pe toate segmente de public, vineri, în timpul emisiunii "Vocea României", când au fost aleşi finaliştii concursului - Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan -, ce îşi vor disputa marele premiu al competiţiei pe 26 decembrie.

1232 afișări
Imaginea articolului Pro TV - lider de audienţă, vineri, cu "Vocea României"

Pro TV - lider de audienţă, vineri, cu "Vocea României"

Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan, patru voci uluitoare, puternice, a căror evoluţie a fost spectaculoasă, sunt marii finalişti care au rămas în lupta pentru cel mai râvnit titlu al momentului şi pentru premiul în valoare de 100.000 de euro, informează televiziunea.

Conform GFK România, în intervalul 20.30 - 01.17, ProTV a fost lider detaşat de audienţă pe toate segmentele de public. Semifinala de la "Vocea României" a obţinut la nivelul publicului comercial din mediu urban - cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani - o audienţă medie de 6,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 24%, în timp ce Antena 1 a obţinut numai 2,9 puncte de rating şi 11,1 procente din cota de piaţă.

Pro TV şi-a păstrat poziţia de lider detaşat şi la nivelul publicului din mediul urban, cele aproape cinci ore de transmisie live obţinând o audienţă medie de 5,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18,5%, în timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea, cu 2,7 puncte de rating şi 8,4 cota de piaţă. Minutul de aur al emisiunii a fost atins la ora 21.09, când, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a obţinut 9,9 puncte de rating şi o cota de piaţă de 31 de procente.

Reţelele de socializare au fost luate şi ele cu asalt de internauţi. Pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/vocearomaniei, a adăugat peste 5.000 de fani, situându-se în topul creşterilor şi devenind una din paginile cu cel mai mare număr de fani din categoria TV. Fanii show-ului au comentat în timp real şi pe Twitter, sutele de tweet-uri exprimându-le opiniile sau încurajările pentru concurenţi.

Lupta a fost una acerbă, iar antrenorii şi publicul i-au putut vedea pe cei opt semifinalişti cum evoluează deopotriva în limbile româna şi engleză. Fiecare concurent a avut de pregătit doua melodii şi, indiferent de situaţie, interpretările de excepţie le-au adus din partea antrenorilor sincere cuvinte de laudă. Dacă publicul a fost cel care a trimis în finală concurentul care să reprezinte echipele Loredana şi Moga, cei doi antrenori dându-le şanse egale semifinaliştilor, Smiley şi Horia Brenciu au apreciat diferit prestaţiile celor doi concurenţi. Votul lor a fost completat de cel al publicului, care a intuit în Iuliana Puşchilă şi Dragoş Stan doi artişti care merită titlul de Vocea României.

Nu doar concurenţii au încântat publicul de la "Vocea României", ci şi antrenorii şi invitaţii speciali, Mohombi şi Cătălin Josan. Loredana a ridicat sala în picioare alături de ansamblul Agurida, Smiley a ajuns la TV cu "Piesa care nu se aude la radio", iar Horia Brenciu a declarat încă o dată: "Fac ce-mi spune inima".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici