Programe TV de Crăciun - Recomandări MEDIAFAX

Trei zile de programe de sărbătoare la televiziunile naţionale. Colinde cu Madrigal, reportaje din diaspora, slujbe religioase de la Bucureşti şi Vatican, ”Duelul pianelor”, filmele ”Hugo”şi ”Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri”.

1031 afișări
Imaginea articolului Programe TV de Crăciun - Recomandări MEDIAFAX

Programe TV de Crăciun - Recomandări MEDIAFAX (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Foto Mediafax)

TVR 1

Sâmbătă

ora 10.30 Colinde tradiţionale de Crăciun, interpretate de formaţia Madrigal

ora 21.00 colidători din toată ţara la ediţia specială ”Tezaur folcloric”.

ora 23.00 ediţia specială ”Unde-i acasă?”, o avanpremieră a proiectului ce urmează a fi difuzat la TVRi şi TVR 1. Reportaje în comunităţi de români din Italia, Portugalia, Germania, Suedia.

Duminică

ora 9 Transmisiunea în direct de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti a Sfintei Liturghii.

ora 15.00 ”Politică şi delicateţuri”, Adrian Văncică, Celentano din serialul ”Las Fierbinţi” va găti, alături de Mircea Dinescu, lebăr şi caltaboşi.

ora 21.10 TVR 1 emisiunea ”O dată-n viaţă”. Două echipe de artişti cunoscuţi vor participa la o competiţie muzicală în care vor cânta muzică uşoară, populară şi vor dansa.

Luni

ora 21.10 concertul susţinut de Andrea Bocelli la Dolby Theatre în 2015. În concert au avut apariţii scenice Nicole Scherzinger şi Ariana Grande, dar şi celebrităţi hollywoodiene precum John Travolta, Ryan O’Neal, Ali MacGraw şi Andy Garcia, care au vorbit despre filmele din a căror coloană sonoră au fost extrase melodiile.

 

TVR 2

Sâmbătă/22.30-Duminică/12.30

transmisiuni directe de la Catedrala San Pietro din Vatican cu Liturghia pontificală a Sărbătorii Naşterii Domnului, respectiv cu mesajul Urbi et Orbi către cetate şi către lume a suveranului pontif.

Duminică.

ora 16.10, ediţie specială a emisiunii ”Duelul pianelor”

ora 20.10, fimul de animaţie ”Pisicile aristocrate” (SUA, 1970), regizat de Wolfgang Reitherman

Luni

ora 13.40 spectacolul ”Marcel Pavel şi prietenii”.

 

Pro TV

Sâmbătă

ora 20.30, filmul ”Singur acasă 3”

ora 22.30, filmul ”Haos în familie”.

Duminică

ora 16.30 - ”Hugo”, un film recompensat cu cinci premii Oscar

trailer: 

ora 20.30, ”Hobbitul: Bătălia celor cinci ostiri”

Luni

ora 20.30 Andreea Esca, Smiley, Pavel Bartoş şi Magda Palimariu vor participa la o ediţie specială a emisiunii ”Jocuri de celebritate”

ora 22.00 filmul ”Oameni mari şi fără minte 2”.

 

Antena 1

Sâmbătă

ora 20.00, finala show-ului ”Te cunosc de undeva!”. Maria Buză şi Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu şi Şerban Copoţ vor concura pentru marele premiu de 15.000 de euro.

Duminică

”Uniplay Show”, prezentat de Horia Brenciu şi Diana Munteanu. În fiecare ediţie a emisiunii, două echipe formate din vedete vor fi supuse unor probe amuzante şi vor trece prin confruntări diverse. Pentru a putea participa la Uniplay Bingo TV, care va fi integrat în emisiunea Uniplay Show, este necesară achizitionarea biletelor de joc de la unul din punctele de vânzare Uniplay, aflate în centrele comerciale la standurile destinate special acestui joc, dar şi in mediul online, pe www.Uniplay.ro. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1.500.000 de euro.

 

Prima TV

Sâmbătă

ora 20.30, Prima TV va difuza filmele ”Crăciun/ Noel” (2004), ”Harababura” (1990), ”Sosesc păsările călătoare” (1984) şi ”Brâncuşi din eternitate” (2014)

Duminică

ora 22.30 filmul ”Salvaţi Crăciunul” (2010)

ora 22.30, drama ”Prin cenuşa imperiului”, de la ora 00.15, şi filmul ”Happy End” (2006)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici