Proiecţie specială a scurtmetrajului "O zi bună de plajă", la cinematograful Elvira Popescu

"O zi bună de plajă", de Bogdan Mustaţă, scurtmetraj premiat, anul acesta, cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin, va beneficia de o proiecţie specială, miercuri, la cinematograful Elvira Popescu, al Institutului Francez, în prezenţa ambasadorului Franţei la Bucureşti, Henri Paul.

1 afișare
Imaginea articolului Proiecţie specială a scurtmetrajului "O zi bună de plajă", la cinematograful Elvira Popescu

Proiecţie specială a scurtmetrajului "O zi bună de plajă", la cinematograful Elvira Popescu

De asemenea, vor fi proiectate scurtmetrajele "Lecţia de box" de Alexandru Mavrodineanu, care a fost selectat în Festivalul de Film de la New York, în 2007, "Târziu" de Paul Negoescu, selectat la Festivalul de Film de la Berlin, 2008, "Alexandra" de Radu Jude, care a participat la Festivalul Clermont-Ferrand de anul acesta, "Valuri" de Adrian Sitaru, distins cu Leopardul de Aur la Festivalul de Film de la Locarno (2007) şi "Ştefan" de Radu Stanca, câştigător al Marelui Premiu CineMaIubit, 2007.

"O zi bună de plajă" al regizorului Bogdan Mustaţă a câştigat, pe 13 februarie, Ursul de Aur la Berlinale Shorts şi, de aceea, Metropolis Film împreună cu ambasadorul Franţei în România, Henri Paul, şi Institutul Francez din Bucureşti, în parteneriat cu casele de producţie Hi Film, Axel Film, Audio Design Digital Art, Dawis Film, Strada Film şi UNATC, vor organiza o vizionare de presă.

"O zi bună de plajă", film al cărui scenariu este semnat de Cătălin Mitulescu, spune povestea a trei puşti delincvenţi care sechestrează un şofer de tir şi o prostituată şi îşi fac de cap cu ei pe o plajă pustie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici