Proiecţii de filme clasice, în fiecare luni, la Fabrica Gastropub

O selecţie de filme clasice va fi proiectată în fiecare luni pe terasa Fabrica Gastropub, din Capitală, în cadrul unei serii de evenimente gratuite propuse de Paramount Channel, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

217 afișări
Imaginea articolului Proiecţii de filme clasice, în fiecare luni, la Fabrica Gastropub

Proiecţii de filme clasice, în fiecare luni, la Fabrica Gastropub

În perioada 15 iulie – 2 septembrie, sunt proiectate lungmetraje celebre, în aer liber, în fiecare luni, începând cu ora 21.00. Intrarea este gratuită.

”Timp de 2 luni, poţi să te bucuri de o selecţie de thrillere marca Alfred Hitchcok, musicaluri, romance-uri şi drame de referinţă pentru cinematografie. Luni, 15 iulie, de la 21.00, vino la Fabrica Gastropub, închide ochii şi imaginează-ţi că eşti în Paris alături de Audrey Hepburn şi Fred Astaire. Celebrul musical «Mutra Nostimă» va deschide seria de proiecţii Paramount”, se arată în comunicat.

Seria de proiecţii include pelicule clasice de genuri foarte diferite.

”Pe 22 iulie, pregăteşte-te ca nivelul de adrenalină să crească în timp ce îi vei urmări pe Jon Voight şi Eric Roberts în «Trenul Evadării». Pe 29 iulie, urmează-i pe şarmantul Cary Grant şi frumoasa Grace Kelly în aventurile de pe luxoasa Coasta de Azur, în thrillerul romantic «Să prinzi un hoţ», regizat de Alfred Hitchcock. La următoarele proiecţii, îţi vei putea imagina că te afli în anul 40.000 alături de aventuriera «Barbarella», sau vei sta cu sufletul la gură în timp ce trăieşti misterul şi suspansul alături de Mia Farrow în «Copilul lui Rosemary»”, notează organizatorii.

Proiecţiile Paramount Channel de pe terasa Fabrica Gastropub se vor încheia cu cea de-a doua parte din celebrul film ”Naşul”, pe 2 septembrie, de la 21.00.

Lansată în 2017, seria de vizionări în aer liber constituie primul eveniment Paramount în România, publicul având ocazia să vadă filme precum ”Misiune Imposibilă”, ”48 de ore”, ”Forrest Gump”, ”Mic Dejun la Tiffany”, precum şi alte titluri cunoscute.

Programul complet de filme, alături de ”Funny Face / Mutra Nostimă” (15 iulie, ora 21.00), mai include ”Runaway Train/ Trenul Evadării” (22 iulie, ora 21.00), ”To Catch a Thief / Să prinzi un hoţ” (29 iulie, ora 21.00), ”Barbarella” (5 august, ora 21.00), ”Rosemary's Baby/ Copilul lui Rosemary” (12 august, ora 21.00), ”The Grass Is Greener/ Iarba e mai verde” (19 august, ora 21.00), ”The Godfather/ Naşul” (26 august, ora 21.00) şi ”The Godfather: Part II/ Naşul II” (2 septembrie, ora 21.00).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici