Puiu Haşotti a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Culturii

Senatorul PNL Puiu Haşotti a depus, luni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Culturii şi Patrimoniului Naţional. Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni, după ce preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire în funcţie.

341 afișări
Imaginea articolului Puiu Haşotti a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Culturii

Băsescu a semnat numirea lui Haşotti în funcţia de ministru al Culturii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretele prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu din fruntea Ministerului Culturii şi prin care senatorul PNL Puiu Haşotti este numit în funcţia de ministru.

Preşedintele a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu, ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului, informează Preşedinţia.

De asemenea, preşedintele Băsescu a semnat, luni, decretul de numire în funcţia de ministru al Culturii şi Patrimoniului Naţional, a domnului Puiu Haşotti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici