Purcărete merge cu două spectacole la Festivalul "Marea Neagră" din Turcia

Silviu Purcărete prezintă spectacolele "Cumnata lui Pantagruel" şi "Aşteptându-l pe Godot", pe care le-a montat la Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, la Festivalul "Marea Neagră" de la Trabzon, Turcia, ce are loc între 1 şi 15 mai, informează Institutul Cultural Român (ICR) de la Istanbul.

33 afișări
Imaginea articolului Purcărete merge cu două spectacole la Festivalul "Marea Neagră" din Turcia

Spectacolul "Cumnata lui Pantagruel", regizat de Silviu Purcărete

Cunoscutul şi premiatul regizor Silviu Purcărete însoţeşte trupa sibiană de teatru la cele două reprezentaţii.

Festivalul Internaţional de Teatru "Marea Neagră" de la Trabzon, fondat în anul 2000 ca un eveniment dedicat ţărilor riverane Mării Negre, şi-a lărgit aria de interes incluzând şi ţări precum Grecia, Iran, Franţa şi Slovenia, începând din 2006.

Ediţia a X-a a festivalului, care se desfăşoară în perioada 1 - 15 mai, găzduieşte spectacole puse în scenă de 18 companii teatrale din 16 ţări (Austria, România, Germania, Kazahstan, Polonia, Rusia, Franţa, Ucraina, Olanda, Moldova, Spania, Israel, Albania, Bulgaria, Armenia şi Canada).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici