Răzvan Vintilescu şi Mona Scărişoreanu, printre câştigătorii premiului Reporter European 2009

Jurnaliştii Răzvan Vintilescu şi Mona Scărişoreanu se numără printre câştigătorii premiului Reporter European 2009, oferit de Reprezentanţa Comisiei Europene şi Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

204 afișări
Imaginea articolului Răzvan Vintilescu şi Mona Scărişoreanu, printre câştigătorii premiului Reporter European 2009

Răzvan Vintilescu şi Mona Scărişoreanu, printre câştigătorii premiului Reporter European 2009 (Imagine: Mediafax Foto)

Câştigătorii premiului sunt:


Criteriile de selecţie care au stat la baza jurizării au fost: acurateţea informaţiei, originalitatea perspectivei din care a fost tratat subiectul, obiectivitatea abordării şi capacitatea temei alese de a genera dezbatere publică.

Juriul a fost format din specialiştii mass-media Ioana Avădani, Cristina Guseth şi Luca Niculescu, precum şi din coordonatorii birourilor de presă ale instituţiilor europene din România, Mădălina Mihalache, din partea Biroului de Informare al Parlamentului European, şi Daniela Roşca, din partea Reprezentanţei Comisiei Europene.

Câştigătorii vor fi recompensaţi cu câte un telefon Nokia E71.

De asemenea, jurnaliştii câştigători vor avea posibilitatea efectuării unei vizite la sediile instituţiilor europene de la Bruxelles sau Strasbourg, unde vor avea întâlniri şi oportunităţi de interviuri cu membri ai Parlamentului European şi cu oficiali ai Comisiei Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici