RCS&RDS va avea peste 500 de antene 3G funcţionale în acest an şi acoperire naţională în 2015

RCS&RDS va avea funcţionale un număr de 500 de antene 3G până la finalul anului, de la peste 300 în prezent, şi va continua să extindă numărul acestora în 2015, pentru ca reţeaua operatorului să aibă acoperire naţională, a declarat directorul comercial al Digi Mobil, Ovidiu Bejan.

880 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS va avea peste 500 de antene 3G funcţionale în acest an şi acoperire naţională în 2015

RCS&RDS va avea peste 500 de antene 3G funcţionale în acest an şi acoperire naţională în 2015 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"RCS&RDS are de îndeplinit o serie de obligaţii în privinţa licenţei 3G. În prezent, RCS&RDS are peste 300 de antene 3G funcţionale şi sperăm să depăşim 500 până la finele anului. Procesul de extindere a reţelei 3G va continua şi în 2015 pentru a îndeplini obligaţiile prevăzute în licenţa cumpărată în 2012", a afirmat Bejan, într-o conferinţă de presă.

În septembrie 2012, în urma unei licitaţii organizate de autoritatea de reglementare în comunicaţii (ANCOM), RCS&RDS şi-a adjudecat un bloc de 5MHz în banda de frecvenţă de 900 MHz, valabil pentru perioada 2014 - 2029, pentru care operatorul a plătit 40 milioane de euro.

Bejan a mai spus că procesul de rebranding al magazinelor operatorului va continua şi în 2015, urmând ca toate cele peste 300 de puncte de desfacere să funcţioneze sub brandul Digi.

"Procesul a început în acest an şi avem deja 23 de magazine care acţionează sub acest brand, iar până la finele anului vom ajunge la 35. În 2015, toatele magazinele noastre vor activa sub acest brand", a mai spus Bejan.

El nu a dorit să dea informaţii despre numărul de clienţi RCS&RDS de servicii de telefonie mobilă.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania, Italia şi Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici