Realitatea Media s-a retras din Clubul Român de Presă

Grupul Realitatea Media a anunţat, vineri, că renunţă, din data de 21 decembrie 2007, la calitatea de membru al Clubului Român de Presă, unul din motivele invocate fiind "atitudinea" lui Cristian Tudor Popescu faţă de realizatorul TV Robert Turcescu.

1 afișare
Imaginea articolului Realitatea Media s-a retras din Clubul Român de Presă

Realitatea Media s-a retras din Clubul Român de Presă

 Într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, Realitatea Media anunţă că se retrage din CRP începând cu data de 21 decembrie 2007.

"Decizia este motivată, în primul rând, de lipsa de consistenţă a acţiunilor CRP în ultimii doi ani, de când Realitatea Media este membru al Clubului. Mai mult, Realitatea Media consideră că atitudinea preşedintelui CRP, Cristian Tudor Popescu, faţă de un coleg de breaslă, Robert Turcescu, manifestată în Ediţia Specială difuzată de Realitatea TV în ziua de 20 decembrie, este în flagrantă contradicţie cu funcţia sa de lider al jurnaliştilor din România", se arată în comunicatul grupului Realitatea-Media.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici