Roger Waters vs Bono pe tema Israel: „Dezgustător” / Solistul U2 a adus un omagiu celor căzuţi pe 7 octombrie

Liderul Pink Floyd nu şi-a reţinut furia într-un interviu şi l-a numit pe Bono „dezgustător şi un nemernic imens”.

912 afișări
Imaginea articolului Roger Waters vs Bono pe tema Israel: „Dezgustător” / Solistul U2 a adus un omagiu celor căzuţi pe 7 octombrie

Roger Waters vs Bono pe tema Israel: „Dezgustător” / Solistul U2 a adus un omagiu celor căzuţi pe 7 octombrie

Liderul Pink Floyd l-a numit pe solistul U2 „dezgustător şi un nemernic imens” pentru comentariile sale recente în sprijinul Israelului, în timpul unui concert U2 susţinut pe scena de la Sphere din Las Vegas, unde Bono le-a adus un omagiu celor ucişi în timpul atacului din 7 octombrie, la festivalul de muzică israelian Supernova.

Prezentând piesa Pride (In The Name Of Love), Bono a spus de pe scenă: „În lumina a ceea ce s-a întâmplat în Israel şi Gaza, un cântec despre non-violenţă chiar sună ridicol, dar rugăciunile noastre au fost întotdeauna pentru pace şi pentru non-violenţă”.

Apoi, a adus un omagiu deosebit celor căzuţi în atacul asupra petrecerii rave din 7 octombrie, schimbând cuvintele cântecului: „Dimineaţa devreme, 7 octombrie, răsare soarele pe cerul pustiu...Stelele lui David”.

Într-un interviu la Al Jazeera, Waters a criticat comentariile lui Bono. „Mama mi-a spus că, atunci când se confruntă cu probleme dificile, primul lucru de făcut este să citeşti, să citeşti, să citeşti, să citeşti.

Apoi, următoarea parte este uşoară: fă ce trebuie”, a spus el. Şi apoi, răspicat, a adăugat: „Oricine îl cunoaşte pe Bono ar trebui să meargă să-l apuce de glezne şi să-l scuture...până nu va mai fi un nemernic imens...”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici