Scandal sexual la BBC. Prezentatorul Huw Edwards, acuzat că a plătit un minor pentru a primi fotografii deocheate

Vedetă a postului, este cel care a anunţat în direct moartea Elisabetei a II-a.

924 afișări
Imaginea articolului Scandal sexual la BBC. Prezentatorul Huw Edwards, acuzat că a plătit un minor pentru a primi fotografii deocheate

Scandal sexual la BBC. Prezentatorul Huw Edwards, acuzat că a plătit un minor pentru a primi fotografii deocheate

Vedeta TV Huw Edwards, 61 de ani, prezentatorul care a dat Regatului Unit şi lumii vestea morţii Reginei Elisabeta a II-a - pe 8 septembrie anul trecut, este în centrul celui mai recent scandal sexual care a lovit BBC.

Soţia lui a confirmat dezvăluire presei de acum câteva zile. Edwards a fost acuzat de tabloidul The Sun (publicaţie care aparţine grupul Murdoch) că a plătit o persoană în vârstă de 20 de ani, pe când avea doar 17 ani şi, prin urmare, era minoră, pentru a primi fotografii cu caracter sexual explicit.

Nu este clar dacă este vorba despre un băiat sau despre o fată. 

Declaraţia de confirmare a soţiei sale, Vicky Flind, a fost făcută publică la scurt timp după ce Scotland Yard a anunţat că şi-a încheiat verificările, considerând că nu există niciun motiv pentru a începe o anchetă penală.

Flind afirmă într-un text scris că soţul ei - între timp suspendat de BBC - se află în prezent „în spital”: se confruntă cu probleme psihice şi cu forme de „depresie” care s-au agravat în urma dezvăluirilor din presă.

Edwards este clasat pe locul patru în topul pe 2023 al celor mai bune salarii de la BBC, cu aproximativ jumătate de milion de euro pe an.

O faţă cunoscută a televiziunii britanice, el a intrat în televiziune în 1984, ca stagiar, făcându-se remarcat şi ajungând în funcţii importante.

Căsătorit, are 5 copii şi este creştin practicant. Soţia lui este tot jurnalistă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici