Secretarul Camerei Deputaţilor: Numirea lui Săftoiu la şefia SRTV, votată cu 198 de voturi "pentru", cvorumul era de 227

Secretarul Camerei Deputaţilor Georgian Pop a anunţat în plenul reunit, în urma numărării voturilor, că din totalul de 452 de parlamentari, s-au înregistrat 198 de voturi favorabile numirii lui Claudiu Săftoiu la şefia SRTV, cvorumul fiind de 227 de voturi pentru validarea acestei numiri.

164 afișări
Imaginea articolului Secretarul Camerei Deputaţilor: Numirea lui Săftoiu la şefia SRTV, votată cu 198 de voturi "pentru", cvorumul era de 227

Secretarul Camerei Deputaţilor: Numirea lui Săftoiu la şefia SRTV, votată cu 198 de voturi "pentru", cvorumul era de 227 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Georgian Pop a mai spus că, din totalul de 452 de parlamentari, au fost prezenţi 207, iar voturi exprimate au fost 207, două fiind anulate.

Pentru numirea lui Claudiu Săftoiu ca preşedinte al CA la SRTV s-au pronunţat 198 de parlamentari, iar contra, şapte senatori şi deputaţi.

"Nu este întrunit cvorumul de 227 de parlamentari", a mai anunţat Georgian Pop.

Săftoiu a fost ales, marţi, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTV) de către membrii Consiliului.

Membrii CA al TVR, validaţi, marţi, de plenul Parlamentului, au votat deschis candidaturile lui Claudiu Săftoiu şi Valentin Nicolau, alegându-l pe cel dintâi preşedinte-director general al TVR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici