#Selfie69, avanpremieră alături de actori şi regizor, la Ploieşti

Cea mai aştepată comedie românească a anului, #Selfie69, a rulat, vineri seară, în avanpremieră, în Ploieşti, la proiecţie participând atât regizorul cât şi protagoniştii filmului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1718 afișări
Imaginea articolului #Selfie69, avanpremieră alături de actori şi regizor, la Ploieşti

#Selfie 69, avanpremieră alături de actori şi regizor, la Ploieşti

#Selfie69 este continuarea succesului de public Selfie, cel mai bine vândut film românesc al anului 2014.

“Reprezintă un film al noii generaţii de tineri. Cred că exprimă foarte mult noua generaţie, e despre ei, cu ei, pentru ei, împreună cu părinţii lor. Cred că uneşte generaţiile, ceea ce e nou într-un film. Nu e un film doar pentru tineri sau doar pentru vârsta a doua sau a treia. E un film şi pentru, şi pentru”, a declarat regizorul filmului, Cristina Iacob.

Potrivit Cristinei Iacob, în filmul #Selfie69 au jucat 68 de actori.

“Fiecare film e o provocare. De data asta, cu atât mai mult pentru că este o distribuţie uriaşă. Am 68 de actori care au o replică în film, nu figuranţi. Sunt 68 de actori într-un film, e un film uriaş şi sunt foarte multe locaţii, cascadorie, secvenţe de dans şi aşa mai departe”, a mai afirmat Cristina Iacob.

Regizorul mai spune că #Selfie69 nu a fost făcut să fie “văzut doar o dată”.

„#Selfie69 înseamnă adrenalină, comedie, iubire, sex, şi bună dispoziţie. A fost un rol mai greu ca prima oară. Am avut şansa să joc pe foarte multe planuri, să dezvolt personalul pe care-l am, pe Roxi, să trec de la stadiul pe care-l am, de adolescentă, fără încredere în ea, într-o femeie matură”, a declarat Olimpia Melinte, actor.

Vlad Logigan, un alt protagonist al filmului, spune că rolurile au fost o provocare pentru actori.

“Nu a fost un rol uşor, nu a fost nici greu. Au fost scene grele. Chiar cu Olimpia am avut o scenă de ceartă care mi-a fost greu de jucat pentru că eu, în viaţă, nu sar calul atât de mult şi nu jignesc la nervi chiar aşa de tare. Când am terminat, a zis stop şi a fost aşa, un moment de linişte, de 2 secunde şi oamenii de pe platou au început să aplaude, ceea ce la film nu prea se întâmplă”, a declarat Vlad Logigan

#Selfie69 este a doua parte a poveştii cu cel mai mare succes românesc de box-office, în 2014, şi intră pe marile ecrane din toată ţara din 16 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici