Şerban Huidu se retrage din viaţa publică. Ce se va întâmpla cu emisiunea "Cronica Cârcotaşilor"

Emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" va continua la Prima TV însă fără Şerban Huidu, care ar urma să anunţe, miercuri, că intenţionează să se retragă din viaţa publică, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate echipei emisiunii de televiziune.

18140 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu se retrage din viaţa publică. Ce se va întâmpla cu emisiunea "Cronica Cârcotaşilor"

Şerban Huidu (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Sursele citate au declarat că Mihai Găinuşă, colegul lui Huidu, va realiza în viitor emisiunea, nefiind luată până acum decizia cooptării unui alt eventual co-prezentator.

"Şerban Huidu va anunţa, cel mai probabil miercuri, că se retrage din viaţa publică", au declarat sursele citate.

De altfel, vineri, reprezentanţii Prima TV au declarat, pentru MEDIAFAX, că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" se va relua în 2 noiembrie la Prima TV, după două săptămâni de pauză. "Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar încă nu am decis în ce formulă", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii televiziunii.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, Mihai Găinuşă nu a putut fi contactat.

Pe de altă parte, emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv şi întreruptă în 17 octombrie, după accidentul lui Şerban Huidu, a fost înlocuită luni dimineaţa cu programul "Kissteria Matinală", cu Johnny şi Angel.

Iniţial, în 17 octombrie, "Cronica Cârcotaşilor" de pe Kiss FM a fost înlocuită cu "Kiss Music", la momentul respectiv reprezentanţii companiei din care face parte postul de radio declarând că emisiunea matinală nu va fi difuzată toată săptămâna. "Cronica Cârcotaşilor" de la Kiss FM, difuzată în mod obişnuit de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00, a fost întreruptă în urma accidentului din 16 octombrie în care a fost implicat Şerban Huidu şi care a fost soldat cu moartea a trei persoane.

Realizatorul de televiziune şi radio Şerban Huidu, în vârstă de 35 de ani, a provocat, pe 16 octombrie, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane, care şi-au pierdut viaţa.

Lungu Ştefan Balogh, de 65 de ani şi Magda Drăghici, de 54 de ani, au murit la locul accidentului, imediat după impact, iar Ioan Garbis, de 57 de ani, a decedat la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost dus în stare gravă.

Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 km. la oră, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

Parchetul Judecătoriei Braşov a început, în 18 octombrie, urmărirea penală faţă de Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici