Sharon Stone, drama de după anevrism: Am pierdut totul. Am fost uitată de Hollywood

Vedeta din „Basic Instinct” s-a destăinuit publicaţiei People, vorbind despre amărăciunea resimţită în urma problemei grave de sănătate care a lovit-o în 2001.

1861 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone, drama de după anevrism: Am pierdut totul. Am fost uitată de Hollywood

Sharon Stone, drama de după anevrism: Am pierdut totul. Am fost uitată de Hollywood

Acrtriţa a oferit un interviu pentru People în care a relatat cum s-a schimbat viaţa ei în ultimii 20 de ani, după ce a fost lovită de anevrismul care i-a pus viaţa în pericol în 2001:

„Am nevoie de opt ore de somn neîntrerupt, pentru ca medicamentele mele pentru creier să funcţioneze, ca să nu am crize de epilepsie”, spune actriţa în vârstă de 65 de ani, care acuză că lumea Hollywood-ului a uitat-o.

„De multă vreme am vrut să mă prefac că sunt bine, dar acum, în sfârşit, vorbesc deschis despre asta”, spune vedeta din Basic Instinct, care îşi arată viaţa de zi cu zi pe reţelele de socializare.

Era 29 septembrie 2001 când actriţa a suferit o hemoragie cerebrală. I se oferiseră 1% şanse de supravieţuire şi a fost forţată să suporte o spitalizare lungă şi intensă. În anii următori, nici nu mai era în stare să scrie.

După o intervenţie chirurgicală („extrem de riscantă”) de reconstrucţie a unei artere vertebrale rupte, s-a trezit fără să-şi dea seama ce s-a întâmplat: „A trebuit să învăţ să merg, să ascult, să scriu, să vorbesc din nou. Am crezut că voi muri mult timp chiar şi după ce m-am întors acasă”, a mărturisit ea.

În interviu, şi drama actriţei: „Am pierdut totul: banii, custodia fiului meu, cariera, am pierdut toate acele lucruri despre care crezi că sunt adevărata ta identitate şi viaţa ta”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici