ShortsUP ajung la Vama Veche

Programul ShortsUp se mută în weekend pe litoral şi aduce nouă scurtmetraje pe plaja din Vama Veche, duminică seară, de la ora 21.00.

91 afișări
Imaginea articolului ShortsUP ajung la Vama Veche

ShortsUP ajung la Vama Veche (Imagine:Shortsup)

ShortsUp intră în vacanţă până la toamnă, după această oprire la Vama Veche. Aici filmele se vor vedea pe un ecran gonflabil, ancorat pe plajă, în sunetul valurilor.

Scurtmetrajele ce vor fi proiectate duminică la ShortsUP sunt "Maşina Timpului", de Andrew Bowler (SUA, 2011), "Alice şi cu mine" de Micha Wald (Belgia, 2004), "Fantasticele cărţi zburătoare ale lui Morris Lessmore" de William Joyce şi Brandon Oldenburg (SUA, 2011), "Călătorie de afaceri" de Sean Ellis (Marea Britanie/ Franţa, 2008), "Insula florilor" de Jorge Furtado (Brazilia, 1989), "Timpul s-a scurs" de Rob Pearlstein (SUA, 2008), "Plimbarea de dimineaţă" de Grant Orchard (Marea Britanie, 2011), "Stremt '89" de Dragoş Dulea (România, 2011) şi "Frumuseţe adevărată" de Peter Besson (SUA, 2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici