Site-ul www.sport.ro, lider absolut în .ro în prima săptămână din mai

Cel mai vizitat şi citit site de conţinut din România în luna aprilie, www.sport.ro, a fost lider absolut la vizitatori unici, vizite şi afişări şi în prima săptămână din luna mai, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

108 afișări
Imaginea articolului Site-ul www.sport.ro, lider absolut în .ro în prima săptămână din mai

Site-ul www.sport.ro, lider absolut în .ro în prima săptămână din mai

Cu o medie de 257.778 de vizitatori unici, www.sport.ro ocupă primul loc în clasamentul furnizat de SATI, cu 12.000 de useri unici mai mult decât cancan.ro, de pe locul al doilea. Pe poziţia a treia s-a clasat gsp.ro.

La capitolul vizite, www.sport.ro este tot lider în clasament, cu o medie de 512.144 de vizite, cu peste 50.000 mai mult decât locul al doilea (gsp.ro).

www.sport.ro este cel mai citit site din .ro în ultima săptămână, fiind pe prima poziţie şi la capitolul afişări, cu o medie de 2.433.672 de afişări. Pe locul al doilea este trilulilu.ro, la distanţă de aproape 1 milion de afişări, urmat de libertatea.ro şi prosport.ro.

Primul mobisite care a depăşit 1 milion de vizite într-o singură lună (aprilie), m.sport.ro conduce detaşat şi în clasamentul site-urilor de mobil şi în prima săptămână din mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici