Soluţii pentru un sistem agricol românesc eficient, duminică la "România, te iubesc!"

Soluţii pentru un sistem agricol românesc eficient vor fi prezentate, duminică, de la ora 18.00, la "România, te iubesc! ", pe Pro TV, de corespondentul Ştirilor Pro TV Anca Nastasi, într-un nou reportaj în cadrul campaniei "Cine seamănă viitorul? RomâniaDA!", informează televiziunea.

207 afișări
Imaginea articolului Soluţii pentru un sistem agricol românesc eficient, duminică la "România, te iubesc!"

Soluţii pentru un sistem agricol românesc eficient, duminică la "România, te iubesc!"

Cel mai ineficient, cel mai rudimentar şi cel mai nereformat sistem agricol din Europa se găseşte în România, unde există peste 3.000.000 de ferme mici, sărace, care produc în pagubă.

"Agricultura modernă se face pe bandă rulantă. Fermele high-tech, din beton, sunt adevărate uzine de hrană. Intrăm în culisele agribusiness-ului şi veţi vedea câte ore poţi mulge fără întrerupere şi ce profit aduce acest lucru. Veţi afla, de asemenea, de ce într-o astfel de fermă, viţeii sunt hrăniţi cu lapte praf", a dezvăluit Anca Nastasi.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, telespectatorii Pro TV vor putea să înţeleagă de ce nu e de ajuns să produci mult şi bun şi de ce este nevoie să şi vinzi inteligent.

"Ce îi împiedică pe producătorii români de lapte să se unească în cooperative şi să aducă pe piaţa de lactate concurenţă, vă spun chiar ei. Învăţam de la nemţi ce înseamnă diplomaţia în afaceri cu mâncare - cum reuşesc ei să împace şi capra şi varza", a mai declarat corespondentul Ştirilor Pro TV.

Care e atuul micului fermier în faţa fermei industriale şi ce şanse are curentul eco să devină o ramură importantă a agriculturii româneşti, telespectatorii Pro TV vor putea vedea duminică, la "România, te iubesc!", într-un demers jurnalistic de Anca Nastasi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici