Soprana Antonia Moldovan a cântat la funeraliile lui Luciano Pavarotti

Soprana româncă Antonia Moldovan a cântat "Ave Maria", de Schubert, sâmbătă, la înmormântarea tenorului Luciano Pavarotti, decedat săptămâna trecută la vârsta de 71 de ani, din cauza unui cancer, informează iltempo.it.

1 afișare
Imaginea articolului Soprana Antonia Moldovan a cântat la funeraliile lui Luciano Pavarotti

Soprana Antonia Moldovan a cântat la funeraliile lui Luciano Pavarotti

Tânăra soprană Antonia Moldovan a cântat "Ave Maria" la mormântul lui Luciano Pavarotti, situat la cimitirul Montale Rangone.

Cântăreaţa a declarat că l-a visat pe celebrul tenor cu o noapte înainte de tristul eveniment. "Am visat că mi-a spus «mi-ar plăcea să cânţi pentru mine». Visul meu s-a adeverit", a declarat cântăreaţa, care a adăugat că a participat la o serie de lecţii de canto pe care tenorul le dădea în casa lui din Pesaro.

"A fost unic, un maestru minunat, sunt foarte emoţionată", a mai spus Moldovan.

După ce a interpretat "Ave Maria", soprana a mai stat puţin la mormântul tenorului, unde se aflau membri ai familiei şi prieteni de-ai lui Pavarotti, a mai cântat o arie şi apoi a plecat.

Tenorul, cunoscut pentru statura sa impresionantă şi a cărui voce a captivat milioane de persoane, a murit de cancer joi, la vârsta de 71 de ani. Pavarotti a fost operat de cancer la New York în iulie 2006, apoi s-a retras la Modena, unde a stat două săptămâni în spital luna trecută, înainte de a merge acasă pentru ultima oară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici