Soţia lui Woody Allen o acuză pe mama ei adoptivă de abuzuri fizice şi psihice

Soon-Yi Previn, soţia cineastului american Woody Allen şi fiică adoptivă a Miei Farrow, a declarat într-un interviu recent că actriţa a supus-o la abuzuri fizice şi psihice în copilărie, potrivit variety.com.

870 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Woody Allen o acuză pe mama ei adoptivă de abuzuri fizice şi psihice

Soţia lui Woody Allen o acuză pe mama sa adoptivă de abuzuri fizice şi psihice

Woody Allen a părăsit-o pe Mia Farrow în 1992, după o relaţie de 12 ani, pentru fiica adoptivă a acesteia dintr-un mariaj anterior Soon-Yi Previn, care pe atunci avea 21 de ani. Originară din Coreea de Sud, Soon-Yi Previn a fost adoptată pe când avea 5 - 7 ani (nu i se cunoaşte vârsta exactă) de Mia Farrow şi soţul ei de atunci, muzicianul André Previn.

Despărţirea dintre Mia Farrow şi Woody Allen s-a produs şi pe fondul unui scandal uriaş. Dylan Farrow, o altă fiică adoptivă a Miei Farrow, a afirmat că Woody Allen a abuzat-o sexual pe 4 august 1992, când avea şapte ani, în casa de la ţară a mamei sale adoptive. La începutul acestui an, Dylan, în vârstă de 32 de ani, a declarat în timpul primului său interviu televizat pe acest subiect că îşi doreşte ca regizorul să fi fost pus sub acuzaţie pentru că a abuzat-o sexual când era minoră.

Cazul a fost atunci în atenţia oficiului pentru protecţia copilului din Yale şi a celui din New York, însă ambele instituţii au concluzionat că Dylan nu a fost molestată sexual. În schimb, autorităţile au spus că Dylan era un copil vulnerabil şi a fost instruită să spună o poveste de mama sa, foarte furioasă din cauza separării de Woody Allen.

De altfel, Moses, frate al lui Dylan, a povestit că a fost martor la momentele în care Mia Farrow încerca să o convingă pe fetiţă că a fost abuzată sexual de tatăl ei.

De asemenea, cineastul nu a fost niciodată pus sub acuzaţie.

În noul interviu acordat de Soon-Yi Previn site-ului Vulture.com, aceasta spune că declaraţiile lui Dylan Farrow sunt false. Totodată, Previn a vorbit despre abuzurile la care a supus-o mama sa adoptivă, Mia Farrow. Subliniind că suferă de dislexie - dificultatea de a scrie, citi şi pronunţa -, aceasta a povestit că actriţa obişnuia să o pălmuiască şi să o bată cu o perie de păr. De asemenea, obişnuia să o ţină atârnată cu picioarele în sus pentru că citise undeva că afluxul de sânge din creier o poate face mai deşteaptă.

Un purtător de cuvânt al familiei actriţei a declarat după acest interviu că afirmaţiile lui Previn sunt false. În apărarea mamei sale a vorbit şi Ronan Farrow, un jurnalist care a contribuit la dezvăluirea mai multor scandaluri de la debutul mişcării #MeToo, împotriva hărţuirilor sexuale.

Mia Farrow a avut 11 copii, patru biologici şi şapte adoptaţi, iar Dylan şi Moses au fost înfiaţi iniţial de Mia Farrow ca mamă singură. După ce a început relaţia cu Woody Allen, regizorul i-a adoptat şi el pe Dylan şi Moses.

În vârstă de 73 de ani, Mia Farrow a jucat în peste 50 de filme şi a câştigat numeroase premii, inclusiv un Glob de Aur, pentru rolul din "Guns at Batasi" (1964). De asemenea, este ambasador al bunăvoinţei din partea UNICEF. În anul 2008, publicaţia Time a inclus-o pe lista celor mai influenţi oameni din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici