"Spectatorul condamnat la moarte", un proiect de teatru independent, la Metropolis

"Spectatorul condamnat la moarte", un spectacol regizat de Gina Lazăr, după un text de Matei Vişniec, va avea o primă reprezentaţie vineri, la Teatrul Metropolis.

112 afișări
Imaginea articolului "Spectatorul condamnat la moarte", un proiect de teatru independent, la Metropolis

"Spectatorul condamnat la moarte", un proiect de teatru independent, la Metropolis (Imagine: www.teatrulmetropolis.ro)

Spectacolul regizat de Gina Lazăr vorbeşte despre eşecul persuasiunii în faţa instanţei, într-o manieră care răstoarnă convenţiile teatrale.

Calificat şi ca o parodie a actului justiţiei, spectacolul are o distribuţie formată din actori tineri, precum Adrian Rădulescu, Vlad Corbeanu, Larisa Avram şi Elena Rusu.

"Spectatorul condamnat la moarte" inaugurează seria proiectelor independente, găzduite de Teatrul Metropolis în cadrul Programului ICAR, ce are ca obiective susţinerea şi promovarea tinerilor artişti.

Prin acest proiect, Teatrul Metropolis încurajează iniţiativa artiştilor independenţi de a-şi promova propriile producţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici